Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
TRELLEBORGS FF
UNGDOM
P14
Välkommen till TFF P14
Alla pojkar födda 2004 hälsas varmt välkomna till TFF P14
Viktigast i vår grupp är glädje! Vi jobbar varierat och tillämpar nivåindelning för det mesta för ungdomarnas bästa utveckling. Prestation går före resultat. Vi planerar övningar för spelarnas bästa gällande teknik, fotbollsfys och spelförståelse. Vi har 25-30 spelare igång för närvarande och till våren kommer vi ha två lag igång i seriespelet.
Känner ni att ni skulle vilja provträna med oss är ni varmt välkomna att kontakta någon av ledarna.
TFF P14 på YouTube
2018-09-19 23:00

Sedan en tid tillbaka hittar ni videoupptagningar på ett urval av våra matcher. Länk till sidan hittar ni i menyn.


Är ni inte redan en av våra 287 följare på Instagram så hittar ni oss även där. Länk i menyn.

Akademiträning Höstlov 2017
2017-10-04 10:49
Vi erbjuder akademiträning på höstlovet för alla pojkar och flickor födda 2004-2007.
Måndag - onsdag 30/10 - 1/11. Det finns begränsat antal platser så om du älskar fotboll och önskar att vara med så in och boka din plats.

TFF stödjer Hata cancer
2017-04-08 11:55
Tillsammans med Hata Cancer så lanserar TFF nu ett nytt armband med slogan
HATA CANCER 💙 TFF. Armbanden kostar 80 kr styck och hela förtjänsten tillfaller Hata Cancer. Nu utmanar föreningen alla lag att handla armband. Tillsammans i TFF kan vi hjälpa Hata Cancer att få ihop en rejäl slant och samtidigt få ett snyggt armband.

TFF P13 har såklart antagit utmaningen från föreningen! Vi ska köpa flest armband, minst 100 st bör vi kunna fixa! Hör av er till Claes Carnebring (claes.carnebring@telia.com) om ni är intresserade. Meddela hur många armband ni önskar köpa. Vi håller på fram till skärtorsdagen. Betalning löser vi senare.

OBS! På söndag kommer också Hata Cancer att finnas vid souvenirboden på Vångavallen från kl 16.00 och sälja de nya armbanden för 80 kr.
In och boka er plats!
2017-02-20 13:25
 
Teorigenomgång
2017-01-26 21:08
Fullt fokus
Under en fullspäckad timme blev killarna matade med fotbollsteori av Ingemar. Nu återstår bara att omsätta detta på fotbollsplanen! 

Följ oss också på Instagram:
Skånecupen
2017-01-01 14:31
John och Ebbe i åttondelsfinalen mot Malmö FF
I fredags hade vi 7 killar på plats i Baltiska hallen för årets Skånecup, arrangerat av Malmö FF. Gruppspelet gav en andraplats och därmed A-slutspel. Väl där hade vi "oturen" att i åttondelsfinalen få möta ett starkt Malmö FF 1 som senare också gick vidare till final. Killarna gjorde en mycket bra insats och kunde med lite flyt ha spräckt MFF:s målnolla (fortfarande intakt fram till finalen...). Trots ovanan med inomhusspel, futsalregler samt träningsuppehåll inför cupen gjorde killarna en bra turnering och kan vara stolta för sin insats.

/Johan, Claes och Pertti
Avslutning med ungdomssektionen
2016-12-04 11:04
Glada killar efter prisutdelningen
Lördagen den 3 december anordnade TFF:s ungdomssektion årets avslutning för åldrarna 5-12 år. Våra killar var med andra ord äldst och föregick med gott omdöme i den inledande tipspromenaden, där de fick ta hand om en varsin grupp med yngre barn. Adams lag lyckades få full pott, tätt följda av Robins och Johns lag!
Fyspass med Björn
2016-11-17 21:51
På onsdagskvällen kämpade 16 killar ur truppen med att genomföra ett svettigt fyspass under ledning av Björn Falkland. Idel glada miner bland killarna och många längtade efter nästa pass direkt efteråt. Nästa fyspass är onsdagen den 30 november kl 18:00 och vi håller till i Liljeborgskolans gamla gympasal.
Inför första dagen på Laxacupen
2016-07-27 22:23
På torsdagsmorgonen spelar U12 Gul mot WÄ IF samtidigt som U12 Röd möter Häljarps IF. Efter lunch är det dags för 9-mannalaget att möta Asarums IF. Inför matchen mot Häljarp har vi träffat Zackarias Carlberg;

Vad har du för förväntningar på den första matchen?
- Det ska bli en rolig match och jag är riktigt spänd och taggad inför matchen. Hoppas att vi vinner!

Har du något personligt mål i cupen?
- Jag ska såklart göra mitt bästa, spela så bra jag kan och stötta mina lagkamrater! Jag ska göra allt för att vi ska vinna.
På väg mot Halmstad och Laxacupen
2016-07-27 07:00
Då var det äntligen dags att bege sig mot Halmstad och Laxacupen! Vi ställer tre lag på benen och samtliga spelare är laddade, vilket har märkts på de träningar vi genomfört inför cupen. Ni följer lagens resultat på Laxacupens hemsida (http://www.cumap2.se/cup/laxacupen_20165248.htm) samt här på hemsidan där vi också kommer lägga ut lite material från spelarnas framfart!

Helgens internmatcher.. TFF U12
2016-04-04 09:00
I helgen som gick bjöd nya TFF U 12 på fint väder och underhållande spel. Vi spelade en 7-manna och en 11-manna internmatch där nästan 40 st spelare var aktiva. Nya U 12 är en fantastisk grupp ungdomar med mycket glädje och intresse av att utvecklas vidare. Nya U 12 startades upp för ett par månader sedan med spelare från fd ÖT Smygehuks FF som ej fick ihop lag varje gång och tog då kontakt med Gislövs IF vars ledare i sin tur sökte efter ny tränare under ett tag. När detta ej löste sig tog man kontakt med TFF som även var en liten grupp 04:or. Att spelarna kommer från tre olika lag och föreningar märks inte av då alla älskar fotboll, var man kommer ifrån eller hur man ser ut är helt oviktigt. I ärlighetens namn så var det tre grupper på planen inför första träningen men redan nästa träning var alla en och samma grupp. Nu i helgens möttes alltså två 7-manna och två 11-manna lag varandra och killarna visade upp fina kombinationer som resulterade i både fina mål men även härliga räddningar av våra målvakter liksom hårt arbete i försvarsspelet. Några killar har nyligen anlänt från FCT och även dessa killar har smält in bra i gruppen. Två nya spelare började träna med oss i tisdags och så rullar det på. Vi är nu 45 st spelare i truppen och viktigt att nämna är att vi värvar inte in spelare utan spelare eller föräldrar tar kontakt med oss och önskar vara med i vår gemenskap, såklart är alla välkomna. I vår grupp är glädje prio, vi jobbar långsiktigt med utveckling och prestationer istället för resultat. Till helgen kommer vi ha träningsläger i Gylle där främsta orsaken är gemenskap och att lära oss att samarbeta på olika sätt men även att övernatta på bortaplan vilket vi kommer göra till sommaren då gruppen åker iväg på cup i Halmstad nämligen Laxacupen. I Gylle försöker vi även engagera föräldrarna som är viktiga framförallt i en stor grupp där mycket logistik ska fungera. Inte alla föräldrar är uppväxta i föreningslivet så det kan vara mycket att lära ut inom detta också. Vi ledare hoppas att med hjälp av Jill som är ordf i föräldragruppen få hjälp av föräldrar när vi ber om detta under säsongen vilket vi förutsätter :) 

 / Peter
 
Övriga ledare i gruppen Haynes Phille Johan André Patrik Jonas Pertti Robban och
 ( Pode som målar ikväll.. )
Beställning av Nike träningskläder
2016-03-13 13:06
Ni har nu möjligheten att beställa träningskläder från Nike. Ska ni beställa träningsoverall så är det "Nike Academy 16 Midlayer & Tech Pants" som gäller (markerat i bilden). Varje del kostar 320 kr/st. Då ingår ert namn på tröja och byxa. Beställning görs genom att ni besöker Intersport och provar ut rätt storlek.

Vi vet att någon eller några redan hade beställt kläder, men som vi bad återkalla beställningen i väntan på ekonomiskt tillskott i form av sponsring. Detta har dragit ut på tiden varför en eventuell sponsring företrädesvis går till andra aktiviteter eller material under året.

TFF
U12
Föräldragruppen
2016-02-17 20:23
På föräldramötet tog vi bl a upp behovet av att stärka upp föräldragruppen. Gruppen består idag av Jill (Albin H), Stina (Isak L), Therese (Emil) och Camilla (Felix), alla f d "Gislövare". Vi skulle behöva 3 representanter till som hjälper till med de aktiviteter kring laget som sker under året. Det kommer handla om ett par sammankomster per år, som lämpligast förläggs till Vångavallen i samband med träningarna. Vi ser gärna att någon/några från "gamla TFF" och "gamla Smyge" sluter upp, men alla är såklart välkomna. Mer info får ni av Jill som har e-post jill79@telia.com.

Vi tackar också föräldragruppen som gjorde det möjligt för spelarna att få en trevlig fredagskväll med bowling och efterföljande mat!