""
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
TRELLEBORGS FF
UNGDOM
Bli medlem i Trelleborgs FF
BLI MEDLEM
Välkommen till TFF Ungdom!
Detta är startsidan för TFF Ungdom. 
Här hittar du nyheter och information som berör ditt lag och föreningens medlemmar.
Förändringar gällande ansvarsfördelningen på ungdomssidan
2022-01-12 16:47

Föreningen fortsätter att växa och vi är idag 689 aktiva spelare och 121 stycken ledare från våra yngsta flickor och pojkar som är 4-5 år till våra seniorspelare.

 

För att fortsätta ge en bättre verksamhet både på och utanför planen kommer vi att göra några förändringar.

 

Stefan Jönsson, som i nuläget varit ansvarig för TFF – En kraft i samhället, kommer få ett utökat uppdrag och vara ansvarig för verksamheten 4-8 år, både sportsligt och administrativt. Detta är ett led för att säkerställa att alla våra spelare, ledare och föräldrar får en bra start och direkt ta del av TFF:s värdegrund och föreningsidé. Till sin hjälp kommer han att fortsatt ha vårt orakel Leif Andersson med omkring 30 år i föreningen.

 

Martin Biärsjös ansvar framöver kommer att vara 9-14 år (tidigare hade han ansvar för 4-14 år) och detta innebär att Martin kan vara ännu närmare verksamheten. Till sin hjälp kommer han att ha våra två koordinatorer Magnus Björk (på pojksidan) och Marcus Holmgren (på flicksidan) som kommer säkerställa vår träningsmetodik ute på planerna. Martin kommer också vara fortsatt ansvarig för Fotbollsprofilen.

 

Gällande 15-19 år kommer Salif Camara Jönsson fortsatt vara ansvarig för det sportsliga med administrativt stöd från Magnus Andersson.

 

Vid eventuella frågor är ni välkomna att kontakta Klubbdirektör Mattias Kronvall på mattias.kronvall@tff.m.se

 

Mattias Kronvall
Klubbdirektör Trelleborgs FF

Patrik Abrahamsson är ny målvaktsansvarig i föreningen
2021-12-09 13:01

24-årige målvaktstränaren Patrik Abrahamsson förstärker framför allt staben runt herrlaget men kommer även vara involverad i de äldre akademilagen på pojk. Det är en roll på heltid där Patrik också har ett ansvar att lägga en grund för en ny utbildningsplan för föreningens målvakter, en uppgift som han har erfarenhet från sin tidigare klubb Helsingborgs IF.

- Jag känner mig redo att ta nästa steg och när TFF hörde av sig och presenterade sina tankegångar och ambitioner kände jag att det är precis i linje med det jag själv vill samtidigt som jag ser fram emot att sätta min prägel på verksamheten kring målvaktsspel i klubben, säger Patrik Abrahamsson.

Som målvakt på planen började karriären i Påarps GIF i ung ålder och sedan gick resan vidare till Helsingborg, Eskilsminne och Landskrona för att som 17-åring bli kontaktad av Bolton Wanderers och flytta till England. I England avslutades också den aktiva fotbollskarriären via en knäskada men där började också en tränarkarriär.

- Under rehabperioden fick jag möjligheten att gå några inledande tränarutbildningar samtidigt som jag var målvaktstränare för de yngre målvakterna i Bolton. Jag trivdes väldigt bra med tränarrollen och när jag flyttade hem till Sverige kändes det naturligt att söka till en utbildning i Eslöv och samtidigt kontakta HIF och visa intresse för att bli tränare i klubben.

Inledningen i HIF var som en del av tränarstaben i U14 för att under 2021 ha avancerat till att vara assisterande tränare i P19-laget samtidigt som han varit målvaktstränare för ungdomarna i klubben.

- Det har blivit närmare sju år i HIF varav de senast tre åren på heltid så det känns verkligen som jag gjort en resa från det jag flyttade hem igen, säger Patrik Abrahamsson.

- Jag brinner för att utveckla målvakter och målvaktens roll i det kollektiva, alltså samspelet mellan målvakt och backlinje, vilket jag ser fram emot att få göra i TFF. Jag har fått en bred erfarenhet från min tid i HIF, men också från min roll som målvaktstränare i P06-landslaget där jag fortfarande kommer att vara kvar.

Salif Camara Jönsson, Sportchef i Trelleborgs FF, välkomnar Patrik Abrahamssons till klubben och ser fram emot att påbörja arbetet tillsammans med honom.
- I Patrik får vi in en målvaktstränare som kan arbeta med herrlaget, akademin men också utbilda tränare i de yngre lagen. Det var något vi sökte efter och vi kommer få in en ambitiös och väldigt kunnig tränare. Trots sin unga ålder har Patrik mycket erfarenhet från tränarrollen och redan nu många idéer om hur vi ska arbeta framåt för att utvecklas.

Välkommen till Trelleborgs FF Patrik!

Framtidsfonden - För ungdomarna, vår framtid!
2021-10-12 11:08

Vår filosofi i TFF är att erbjuda alla pojkar och flickor möjligheten att träna och spela fotboll och på så sätt vara grunden till den bredd som på lång sikt bygger etablerade elitlag. Vi är därför mycket måna om, och satsar mycket på, vår barn- och ungdomsverksamhet. Genom denna vill vi utbilda morgondagens elitspelare, men också bidra till att ge våra ungdomar sunda värderingar och kunskaper att ta med sig in i det vuxna livet. Vare sig de utvecklas till elitspelare, ledare eller vad de än väljer att göra så är vårt mål att de värderingar vi vill förmedla följer dem genom livet.

Vi startade Framtidsfonden för att göra det möjligt för dig som privatperson eller företagare att bidra specifikt till vår barn- och ungdomsverksamhet.

För ungdomarna, vår framtid
Framtidsfonden ska stötta vår ungdomsverksamhet ekonomiskt och bidra till att vi kan utveckla och göra den ännu bättre och tillgänglig för ännu fler barn och ungdomar. Alla bidrag till Framtidsfonden är öronmärkta och går direkt till barn- och ungdomsverksamheten, inga pengar faller bort. Fonden har sedan starten gjort det möjligt att köpa in bland annat analyskameror och sarger till våra barn- och ungdomslag. Förutom att användas till inköp av material som ger oss möjlighet att utveckla barn- och ungdomsfotbollen ska fonden också kunna ge ekonomiska förutsättningar så att alla barn och ungdomar kan spela fotboll i Trelleborgs FF.

Till minne av våra eldsjälar
Framtidsfonden startades och drivs nu till minne av Alf Jönsson, som var en verklig eldsjäl och ideell kraft i föreningen och vår ungdomsansvarige Andreas Green som tragiskt och plötsligt gick bort 2020. Andreas brann för att utveckla ungdomsverksamheten och var en stark förebild för många.

Både Alf och Andreas hade ett inspirerande driv och ett engagemang i deras arbete med våra unga fotbollsspelare. Och vi vill att dessa båda eldsjälars anda ska prägla vårt arbete och syfte med Framtidsfonden.

Var med och bidra till framtiden
Alla som vill kan vara med och bidra till Framtidsfonden och alla bidrag är välkomna, såväl stora som små. Tillsammans kan vi fylla på fonden och säkra att vi fortsatt kan erbjuda en barn- och ungdomsverksamhet av allra högsta kvalitet.

Vill du ge ett bidrag använder du vårt bankgiro 692-3783. Skriv ditt namn och ”Framtidsfonden” i meddelandefältet. Du kan också ge bidrag via Swish: 123 265 25 84.

Tack för ditt bidrag!

Fortsätt följa råden och stanna hemma vid symtom
2021-09-07 17:30

I söndags gick TFF-Dagen av stapeln och ni alla ska ha ett stort tack på vilket sätt den genomfördes på. Det har varit en tuff tid med mycket att tänka på gällande restriktioner och även om det ser ut att bli lättnader så vill vi påminna om att fortsätta följa vissa saker.

Fortsätt att följa de allmänna råd och regler som finns för att minska spridningen av covid-19 och för att undvika att själv bli sjuk. Undvik trängsel, håll avstånd och tvätta händerna. Det är också viktigt att du stannar hemma om det behövs.

Håll avstånd till andra människor. Undvik platser med trängsel, eller stanna bara så länge som behövs.

Undvik att röra vid ansiktet eller ögonen eftersom du kan smitta dig själv om du har viruset på händerna.

Tvätta händerna ofta och noggrant med tvål och vatten. Du kan använda handsprit om det inte finns tvål och vatten.

Stanna hemma vid symtom.

Sista chansen att anmäla till sommarens fotbollsskola!
2021-06-01 14:08

Den 4 juni är sista dagen för anmälan till fotbollsskolans första vecka. Det finns fortfarande platser öppna för anmälan!

 

Mer info och länk till anmälan finns nedan.

 

Hoppas vi ses i sommar!

 

_____________________________________________________________________________________________________

 

Se hit alla tjejer och killar födda 2008-2014!

 

Detta är en anpassad fotbollsskola, där vi kommer ta hänsyn till de direktiv som ges angående Covid-19 vid tillfället då fotbollsskolan äger rum. 

 

TFF:s FOTBOLLSSKOLAN 2021

Vecka. 24 den 14/6 – 17/6 För alla födda 2012 – 2014 (150 Platser) (sista anmälningsdag 4/6)

Vecka. 25 den 21/6 – 24/6 För alla födda 2008 – 2011 (150 Platser) (sista anmälningsdag 11/6)

 

Om du gillar att spela fotboll eller om du är nyfiken på att börja spela, då vill du inte missa detta! Vi erbjuder roliga och spännande fotbollsdagar med duktiga tränare som sätter fotbollsindividen i centrum.

 

Program:

Fotbollsträning 09.30 - 11.00 + 12.30 - 14.30

Lunch 11.00 – 12.30 (Lunch i mindre grupper i ca 30 min)

Kostnad 1399kr

 

I priset ingår fotboll, t-shirt från vår nya samarbetspartner Craft, vattenflaska samt lunch under fyra dagar och ett lättare mellanmål (frukt) varje dag. 

 

Fotboll – Glädje – Gemenskap – Tillhörighet – Kamratskap  

 

Anmälan

ANMÄL DIG HÄR!

 

Har du några frågor, tveka inte att höra av dig till tffungdom@tff.m.se

 

Bästa fotbollshälsningar

Trelleborgs FF

Nu startar vi boll & lek för flickor födda 2016-2017!
2021-05-06 10:56

Onsdagen den 19/5 är det första träningen med boll & lek för flickor födda 2016-2017!

Detta är en nystartad grupp där fokus kommer att vara lek och skoj där vi inkluderar boll.
Tid: 17:00-18:00
Plats: Söderslättshallens gräsplan

Hemsida: https://trelleborgsff.sportadmin.se/start/?ID=324239


Stefan Jönsson kommer att hjälpa till att starta upp gruppen och sedan kommer som i våra andra grupper föräldrar ta över ledarskapet. Så känner du som förälder att du vill hjälpa till, tveka inte att kontakta oss.
 
Vid frågor kontakta Stefan på antingen stefan.jonsson@tff.m.se eller 0709374721

Hjärtligt välkomna alla nya fotbollstjejer!

Äntligen får vi spela matcher igen!
2021-04-29 13:46

Under gårdagen kom ett glädjande besked från olika instanser att barn och ungdomar födda 2002 och senare får börja spela matcher igen. Till en början gäller det träningsmatcher i närområdet och det är ett mycket lovande steg mot att spela seriematcher.

De tidigare råd och riktlinjerna gäller fortfarande. Kom ombytt till matchen, inte använda omklädningsrum, resa till och från matchen individuellt, inga handskakningar med motståndare eller domare och att inte dela vattenflaska med någon annan. Läs nuvarande restriktioner och riktlinjer på skaneboll.se

Matcher arrangerade av Trelleborgs FF ska spelas utan publik.

Varje lags ledare har senaste information från respektive sportchef.

Salif Camara Jönsson, Sportchef Herr / Akademi 15-19 år
Alexander Tengryd, Utvecklingschef
Martin Biärsjö, Sportchef 5-14 år

Lyckad påskcamp för ungdomarna: ”Vi är väldigt nöjda med genomförandet”
2021-04-07 13:59

Under förra veckan genomfördes den årliga påskcampen. Under tre dagar aktiverades 80 ungdomar på området runt Vångavallen och de ansvariga Stefan Jönsson och Martin Biärsjö var mycket nöjda.

 

- I dessa tider krävs mycket planering men tillsammans med duktiga ledare och ungdomar som tar till sig informationen på ett bra sätt så löste vi hela campen på ett bra sätt. Vi är otroligt nöjda att kunna genomföra arrangemanget på ett bra och smittsäkert sätt. Det var också glädjande att se många ungdomar från föreningar runt om i Trelleborgs kommun.

 

Samtliga deltagare delades in i mindre grupper och när mat skulle ätas gjordes det vid olika tidpunkter så att så få grupper som möjligt träffade på varandra.

 

- Det är synd att vi inte riktigt får den gemenskapen man brukar få vid dessa arrangemang, men vi tycker det är väldigt viktigt att kunna erbjuda det här för våra barn och ungdomar. Nu ser vi fram emot sommarens fotbollsskola, anmälan dit har öppnat och vi ser fram emot att göra ett minst lika bra arrangemang då.

 

ANMÄLAN TILL FOTBOLLSSKOLAN HITTAR DU HÄR!

Anmäl dig till TFF:s fotbollsskola i sommar!
2021-03-02 09:41

Om du tycker om att spela fotboll eller om du är nyfiken på att börja spela, då vill du inte missa TFF:s fotbollsskola. Vi erbjuder roliga och spännande fotbollsdagar tillsammans med duktiga tränare som sätter fotbollsindividen i centrum.

FOTBOLLSSKOLA 2021 (Detta är en anpassad fotbollsskola, där vi kommer ta hänsyn till de direktiv som ges angående Covid-19 vid tillfället då fotbollsskolan äger rum.)

VECKA 24 (14/6-17/6)
För alla födda 2012-2014 (150 platser, sista anmälningsdag är 4/6)
VECKA 25 (21/6-24/6)
För alla födda 2008-2011 (150 platser, sista anmälningsdag är 11/6)

PROGRAM
Fotbollsträning 09.30-11.00
Lunch 11.00-12.30 (i mindre grupper)
Fotbollsträning 12.30-14.30

KOSTNAD: 1 399 :-

I priset ingår fotboll, t-shirt från vår samarbetspartner Craft, vattenflaska samt lunch och lättare mellanmål under fotbollsskolans samtliga dagar.

ANMÄL DIG HÄR!

FOTBOLL - GLÄDJE - GEMENSKAP - TILLHÖRIGHET - KAMRATSKAP

Har du några frågor, tveka inte att höra av dig till stefan.jonsson@tff.m.se.

Gällande träning efter sportlovet
2021-02-26 13:51

Sportlov kan ha inneburit resor för vissa. Det innebär att vi vill trycka extra på att spelarna tillsammans med föräldrar har ett extra stort ansvar att stanna hemma vid minsta symtom.

 

Vi vill också påminna om att skydda dig själv och andra före, under och efter träningen. Hur du skyddar dig och andra från smittspridning hittar du här: https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/skydda-dig-och-andra/

 

Genomför träning på smittsäkert sätt:

- Håll avstånd till varandra (all fysisk kontakt som inte är en del av träningen ska undvikas)

- Dela inte utrustning med varandra, till exempel vattenflaskor

- Samtliga byter om hemma

- Res till och från aktiviteten individuellt

 

Vi väljer att fortsätta med att bedriva träningsverksamhet på samma sätt som de senaste veckorna, men uppmanar samtliga till att följa ovanstående rekommendationer.

Anmälan till Akademiträning Påsklovet 2021 är öppen
2021-02-15 14:47

Se hit alla tjejer och killar födda 2008-2011, anmälan är nu öppen!

OBS! Detta är en anpassad akademiträning, där vi tagit hänsyn till de direktiv som getts angående Covid-19. 

 

Akademiträning sker på påsklovet den 29/3 – 31/3 och gäller för samtliga som är födda 2008 – 2011 (80 Platser). 

 

Ni får tillsammans med våra tränare möjligheten att förbättra era färdigheter inom det breda området fotboll. I vår Akademiträning erbjuder vi fotbollspass där vi främst kommer att fokusera spelförståelse kopplat till tekniska moment.

 

PROGRAM

Träning: 09.00 - 11.30 

Lunch: 11.30 – 12.00 (Grillning på Vångavallen)

Vi kommer att bedriva träningen utomhus på Vångavallens konstgräs, oavsett väderlek. (kläder efter väder)

 

Kostnad: 499 kr

I priset ingår: 3 stycken träningspass samt lättare lunch under samtliga 3 dagar.

 

Vi lever nu i ovissa tider. På grund av detta så har vi valt att inte ta upp betalningen i samband med er anmälan idag. Istället bokar ni er plats till Påsklovscampen och betalar vid ett senare skede. Vi har 80 platser till campen vilket innebär först till kvarn.

 

Drygt hälften av de 80 platserna är bokade.

 

Vid frågor kontakta ansvarig via mail till martin.biarsjo@tff.m.se.

 

Anmälan

ANMÄL DIG HÄR!

Uppdaterade rekommendationer och riktlinjer 2021-02-08
2021-02-09 15:06

Under förra veckan informerade Folkhälsomyndigheten, Svenska Fotbollförbundet och Region Skåne om uppdaterade rekommendationer och riktlinjer. Under gårdagen kom också Skånes Fotbollförbund med detsamma.

Från och med 2021-02-08 och tills vidare gäller följande:
Inga tränings-, cup- eller tävlingsmatcher får anordnas oavsett ålder. Undantag gäller för yrkesidrottslag som till exempel Superettan.
För spelare födda 2001 och tidigare gäller fortfarande maxgränsen på 8 personer per träningsgrupp.
För spelare födda 2002 och senare finns ingen maxgräns, men Region Skåne skriver att träning ska ske i mindre grupper. Trelleborgs FF sätter gränsen på 12 spelare i varje grupp och hänvisar också till tidigare information gällande att genomföra träningar på smittsäkert sätt.

- Hålla avstånd till varandra.
- Inte dela utrustning med varandra, till exempel vattenflaskor.
- Samtliga byter om hemma.
- Resa till och från aktiviteten individuellt.

Samtliga lag i Trelleborgs FF tränar utomhus.

Ytterligare information gällande träningsverksamheten i Trelleborgs FF
2021-01-26 13:00
Trelleborgs FF har under det senaste året försökt att begränsa antalet informationstillfällen för att förenkla för er alla. Nu kommer dock ytterligare ett utskick från oss inom loppet av ett fåtal dagar, detta på grund av vissa justeringar gällande träningsverksamheten och restriktionerna kring denna.

Trelleborgs FF har flertalet instanser ovanför sig gällande beslut om restriktioner och riktlinjer. Till detta gör även föreningen vissa beslut anpassade efter verksamheten. Släpps information från instanser utanför föreningen vid olika tidpunkter där rekommendationer skiljer sig skapar det denna situation med täta utskick.

Från och med när denna information släpps från Trelleborgs FF gäller följande för samtliga lag:
- En träningsgrupp ska bestå av högst 8 deltagare plus en ledare. Ledaren kan ha mer än en grupp samtidigt.
- Samma grupp under hela träningen. Gruppsammansättningen kan ändras till kommande träningstillfälle.
- I Trelleborgs FF är det endast tillåtet med träning utomhus.
- Inget lag får spela matcher.

Vi vill också peka på vikten av att följa FHM:s tips för att skydda dig och andra.
Nya direktiv från och med måndag 25/1
2021-01-22 19:25
Äntligen kan gemensamma träningar börja igen, om än i liten skala. Det är ett stort framsteg och vi uppmanar alla att ta ansvar och respektera de riktlinjer som Trelleborgs FF lägger fram. Ledarna i samtliga lag har tät kontakt med respektive sportchef om vad som gäller.

TRÄNINGSGRUPPER
Det är tillåtet att träna i grupper med max åtta personer i varje. Det ska vara samma personer i grupperna under hela passet men det är tillåtet att byta grupper mellan olika träningar. Ledare räknas inte in till dessa åtta och behöver heller inte vara i samma grupp under hela passet.

VÅNGAVALLEN
Vångavallen är till stora delar en stängd idrottsplats efter ett kommunalt beslut. Det betyder att man inte har tillgång till några omklädningsrum.

Spelare kommer ombytt till träning och lämnar Vångavallen direkt vid träningens slut. Stanna hemma vid symtom.

Träningar kommer att ske utan föräldrar på plats och vi kan inte vara nog tydliga med vikten av att följa detta.

Vi hänvisar till varje lags ledare för eventuella frågor om träningsupplägg. Ledarna är ständigt uppdaterade från respektive sportchef om vad som gäller.

Återigen, respektera TFF:s riktlinjer så ser vi fram emot liv och rörelse på Vångavallen igen!
BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
P12 - födda 2010, 20/01 15:39 
P17 Bredd - Födda 2005/2006, 08/01 18:32 
P14 - födda 2008, 04/01 07:22 
P16, 30/12 21:00 
P14 - födda 2008, 23/12 14:10 
F11 - födda 2011, 11/12 10:15 
P10 - födda 2012, 08/12 15:30 
P12 - födda 2010, 23/11 12:07 
P10 - födda 2012, 29/10 19:57 
P12 - födda 2010, 28/10 13:59 
F11 - födda 2011, 25/10 18:22 
P10 - födda 2012, 18/10 19:01