Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
TRELLEBORGS FF
UNGDOM
Välkommen till TFF Ungdom!
Detta är startsidan för TFF Ungdom. 
Här hittar du nyheter och information som berör ditt lag och föreningens medlemmar.
Nu finns ditt medlemskort i Sportadmin-appen
2019-03-20 11:50
Från och med i år är ditt medlemskort helt digitalt. Det betyder att du inte får något fysiskt kort utan istället hittar ditt medlemskort i appen Sportadmin. I appen finns också de erbjudande som är kopplade till ditt medlemskap. Där hittar du även kalendern, aktiviteter, nyheter och övriga utskick.

Appen laddar du ner till din telefon och medlemskortet visas när du betalt din medlemsavgift.


Har du några frågor så är du alltid välkommen att höra av dig till oss på tffungdom@tff.m.se 

Träna fotboll på påsklovet – anmälan till akademiträningen öppen!
2019-03-10 16:38

Satsa på ett aktivt påsklov och var med i vår populära akademiträning. Träningen är till för alla barn födda 2006-2009.


Vi erbjuder härliga och spännande fotbollsdagar med duktiga tränare som sätter fotbollsindividen i centrum. Under tre roliga dagar tränar vi teknik, fysik och spelar fotboll tillsammans. Vi vill hjälpa er med att utvecklas samtidigt som vi vill stärka er kroppskontroll.

¨

  • När: måndag – onsdag 15/4 – 17/4
  • Kostnad: 995 kronor (efteranmälan kostar 1195 kronor)

I priset ingår, t-shirt, shorts och strumpor från vår samarbetspartner Nike samt lunch alla dagar.  


Mer information och anmälan (sista anmälningsdag 12/4)


Obs! Begränsat antal platser.

Välkommen till sommarens fotbollsskola!
2019-03-04 13:10
Om du gillar att spela fotboll eller om du är nyfiken på att börja, då vill du inte missa sommarens fotbollsskola! Vi erbjuder roliga och spännande fotbollsdagar med duktiga tränare som sätter fotbollsindividen i centrum.

Fotbollsskolan 2019
För barn födda 2010- 2012 
  • Vecka 25 (17/6 – 20/6)
  • Sista anmälningsdag 14/6
För barn födda 2006 – 2009
  • Vecka 26 (24/6 – 27/6) 
  • Sista anmälningsdag 21/6
Program
09.30 - 11.00 Fotbollsträning
11.30 – 12.30 Lunch 
12.30 - 14.30 Fotbollsträning 

Kostnad 1 295 kr (efteranmälan kostar 1 495 kr)

I priset ingår fotboll, t-shirt från vår nya samarbetspartner Nike, vattenflaska och lunch under fyra dagar samt ett lättare mellanmål (frukt) varje dag. Observera att vi har begränsat antal platser.

Välkommen med din anmälan! Till anmälan
Sommaren 2019 startskott för Trelleborgs cupen ”Mitt i Europa”
2019-02-11 11:39
2019 blir premiäråret för Trelleborgs cupen ”Mitt i Europa”. Cupen kommer att spelas under två dagar i slutet av juni på klassiska Vångavallen. Inledningsvis riktar sig cupen till pojkar och flickor födda 09 och 08 men visionen är att cupen ska växa.

Trelleborgs cupen ”Mitt i Europa” spelas:

  • Lördagen den 29/6 F10 (födda 09), P10 (födda 09)
  • Söndagen den 30/6 F11 (födda 08), P11 (födda 08)
Cupen startas i samarbete med Trelleborg AB.


Unik elitsatsning föreslås tillsammans med Mellby Gård
2019-01-29 13:17
Vi har idag presenterat förslaget om en unik satsning tillsammans med huvudsponsorn Mellby Gård. Förslaget innebär att ett investeringsbolag startas i samarbete med huvudsponsorn. Mellby Gård lämnar samtidigt en utfästelse om att, över tid, tillföra 50 miljoner i bolaget. Detta utöver den ordinarie sponsringen till föreningen. 

- Genom att fördela intäkterna i bolaget mellan Trelleborgs FF och Mellby Gård kan klubben bygga upp en långsiktigt ekonomisk stabilitet i form av eget kapital vilket kommer gynna hela föreningen. Genom att verksamheten fortsätter utbilda och lyfta fram unga talanger kommer klubben långsiktigt vara resursstark, säger Johan Andersson, VD för Mellby Gård.

- Vi är övertygade om att lösningen kommer att leda till att vi både kan skapa de bästa förutsättningarna för en långsiktig satsning på elitfotboll och utveckla hela föreningen på ett positivt sätt, avslutar Trelleborgs FF:s styrelseordförande Torbjörn Jönsson.

Beslut fattas av medlemmarna i föreningen vid ordinarie årsmöte, som är kallat till den 4 februari klockan 19:00.

Trelleborgs FF föreslår unik elitsatsning tillsammans med huvudsponsorn Mellby Gård
2019-01-28 22:58
Trelleborgs FF:s styrelse lägger nu fram förslag om en unik satsning tillsammans med huvudsponsorn Mellby Gård. Förslaget innebär att ett investeringsbolag startas i samarbete med huvudsponsorn. Mellby Gård lämnar samtidigt en utfästelse om att, över tid, tillföra 50 miljoner i bolaget. Detta utöver den ordinarie sponsringen till föreningen. Genom bolaget, där Trelleborgs FF blir delägare, ska elitsatsningen för herrlaget renodlas med målsättning att på sikt vara i topp 10 i Allsvenskan. 

Beslut fattas av medlemmarna vid årsmötet. Årsmöte är utlyst till den 4 februari 2019 klockan 19:00.

Imorgon, tisdag 29 januari, klockan 12 hålls presskonferens på Vångavallen då media är inbjuden för att ta del av information om satsningen. I samband med presskonferensen kommer ytterligare information att publiceras här på hemsidan.

Fakturautskick med felaktig fakturaavgift - nu korrigerat
2019-01-16 17:56

Under dagen gjordes ett fakturautskick som felaktigt innehöll en fakturaavgift. Detta är nu korrigerat och fakturan som öppnas via det tidigare utskickade mejlet innehåller nu endast den årsavgift som tidigare kommunicerats. Har du redan betalt fakturan med fakturaavgift så kommer vi att betala tillbaka fakturaavgiften till dig.


Vi beklagar det inträffade och ber om ditt överseende.


Har du några frågor så är du alltid välkommen att höra av dig till tffungdom@tff.m.se


Mer om årsavgifter 2019 på https://trelleborgsff.sportadmin.se/nyheter/?ID=11178&NID=534536

Årsavgifter 2019
2019-01-15 12:23

Nu är det snart dags att betala medlems- och träningsavgiften för 2019. För de äldsta ingår från och med i år reskläder (U17 samt U19). I tabellen nedan kan du se vad som ingår i din träningsavgift och vad din avgift blir 2019. Om du har några frågor så är du alltid välkommen att höra av dig. Enklast når du oss på tffungdom@tff.m.se


Faktura kommer att skickas ut via e-post. Observera att det är viktigt att du, om du betalar direkt till BG 692-3783, uppger namn och personnummer (barnets) samt eventuellt fakturanummer.

Mer information om betalning hittar du på https://trelleborgsff.sportadmin.se/sida/?ID=25919
Organisation ungdomsverksamhet
2018-12-03 15:08

Planeringen inför 2019 pågår och nu börjar vi landa i organisationen för ungdomsverksamheten. Som vi tidigare berättat om kommer Andreas Green kliva in som övergripande ansvarig för hela ungdomsverksamheten. Samtidigt tar vi bort koordinatorrollen för åldrarna 15-19 år och Jimmi Olsson kommer att fokusera på rollen som huvudtränare för U19. Koordinatorrollen för åldrarna 5-9 år finns kvar.


De här ledarna är klara för respektive lag

P15: Huvudtränare Magnus Björk, assisterande tränare Johan Kronvall och Robin Nilsson

P16: Huvudtränare Toni Boskovski, assisterande tränare Ingemar Olsson

P17: Huvudtränare György Millinkhoffer, assisterande tränare Linus Dehman

P19: Huvudtränare Jimmi Olsson, assisterande tränare Vakant, lagledare Roger Holmberg


Övriga ledare återkommer vi med så fort de är klara.


Övriga roller

Ungdomsansvarig: Andreas Green

Koordinator 5–9 år: Leif Andersson

Jämställdhetsansvarig: Stefan Jönsson

Tack för ännu en säsong!
2018-11-14 09:26

Jag vill passa på att tacka för den här säsongen, en säsong som inneburit såväl med- som motgångar. Vårt herrlag har inte lyckats i Allsvenskan och det är en stor besvikelse för mig och för föreningen. Men vår förening handlar om så mycket mer. Och för vår förening har framgångarna den här säsongen varit många.


Vårt fantastiska damlag har ännu en gång klättrat i seriesystemet och nu väntar division 1 spel under 2019. Trots en tuff serie har laget genom sin vilja, sitt fokus och sin gemenskap lyckats tillsammans. Det är imponerande.


Jag är också stolt över att vi är en av Sveriges bästa klubbar på ungdomssidan. Våra ungdomslag har haft en framgångsrik säsong och jag ser fram emot att följa alla talanger som finns i lagen. Flera av dem får också möjlighet att visa sina kvaliteter genom landslagsuppdrag. Det är stort.


Vi har idag pojklag från fyra års ålder och glädjande nog flicklag från fem års ålder upp till 12 år. Antalet aktiva spelare i de yngre åldrarna ökar och vi ser fram emot att så småningom också ha flicklag i de äldre åldrarna. Genom vår verksamhet ger vi unga möjlighet att utvecklas, inte bara som fotbollsspelare utan också som personer.


Herrarna har haft en tuff säsong men de har kämpat in i det sista. Att aldrig ge upp är en viktig egenskap som vi alla kan ta med oss i tuffa lägen. Nu väntar Superettan nästa säsong och målbilden är klar - de ska vara bättre och starkare och fortsätta vara ett etablerat elitlag.


Klubben hade aldrig kunnat fungera utan alla fantastiska ideella krafter. Alla ni ledare som kämpar för att våra barn och ungdomar ska få utvecklas, föräldrar, släktingar och vänner som stöttar på olika sätt och klubbens supportrar som är så viktiga för att våra lag ska känna stöd under matcherna. Alla har ni bidragit till en säsong vi ska vara stolta över.


Många är ni också som ställt upp på olika sätt under våra matcharrangemang, i kiosker, som värdar och i andra roller. Ni är föräldrar, vänner och andra ideella, både inom och utanför klubben. Utan er hade vi aldrig klarat den här säsongen!


Vårt kansli består av åtta anställda, som tillsammans skapar möjligheter för hela vår verksamhet. Att driva en förening som vår - med matcharrangemang, tränings- och matchverksamhet, utveckling och insatser för våra ungdomar i hela Trelleborgs kommun, kräver mycket arbete och engagerade medarbetare. Det är jag glad för att vi har i vårt kansli.


Än en gång stort tack för den här säsongen. Nu ser vi fram emot en spännande och framgångsrik säsong 2019.


Hälsningar,

Mattias Kronvall
Klubbdirektör

Vi uppdaterar vår integritetspolicy i enlighet med det nya EU-direktivet GDPR
2018-06-10 20:00

Som ni säkert märkt av började den nya dataskyddsförordningen (GDPR) gälla den 25 maj. Detta ställer högre krav på oss i Trelleborgs FF, vilket vi ser positivt på, och innebär ingen märkbar skillnad för dig som är medlem eller nyttjar våra tjänster. Vi värnar redan om din personliga integritet och anser att det är viktigt att hålla en fortsatt hög skyddsnivå för dina personuppgifter. I vår nya integritetspolicy som finns på vår hemsida, ser du vilka uppgifter vi samlar in, varför vi gör det, samt hur de används, sparas och skyddas. Vill du läsa den nya integritetspolicyn så hittar du den via följande länk: http://www.trelleborgsff.se/uploads/Trelleborgs-FF-Integritetspolicy.pdf

 

Vad behöver du göra? Ingenting. Vi kommer betrakta dessa ändringar som automatiskt godkända av dig om du bara fortsätter att nyttja ditt medlemskap eller våra tjänster.

Akademiträning Påsklov 2018
2018-03-28 19:00
Deltagarna 2018(klicka på bilderna)
Tack för 3 härliga dagar tillsammans! 
Kul att träffa er, både gamla som nya deltagare. Vi hoppas ni har haft lika roligt som vi! Fler nyheter och bilder hittar ni på instagram @tff_ungdom eller på #viärtff

Vi ses till sommaren, Kristian och Jimmi
Nyheter från våra lag
P11 - födda 2008, 19/03 20:50 
P13 - födda 2006, 19/03 06:27 
P13 - födda 2006, 18/03 20:01 
P14 - födda 2005, 18/03 07:38 
P6 - födda 2013, 17/03 12:14 
P11 - födda 2008, 17/03 08:48 
P11 - födda 2008, 16/03 12:13 
P11 - födda 2008, 12/03 20:38 
P13 - födda 2006, 11/03 20:28 
P7 - födda 2012, 10/03 12:47 
P11 - födda 2008, 10/03 12:15 
P16 Bredd - födda 2003, 09/03 12:05 
F10 - födda 2009, 06/03 07:54 
P11 - födda 2008, 05/03 21:17 
P13 - födda 2006, 04/03 19:19