SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
TRELLEBORGS FF
UNGDOM

Fotboll på riktigt är fotboll för alla!

Trelleborgs FF är en klubb som är väletablerad i svensk elitfotboll samtidigt som vi har en stor och välfungerande barn- och ungdomsverksamhet, men finns också representerade inom E-sporten. Vi erbjuder trelleborgarna både en bredd och en spets de kan vara stolta över.

 

Vi har 35 år i Svensk Elitfotboll, varav 18 år av dessa i allsvenskan. Trelleborgs FF har elitlag på både dam- och herrsidan, detta som en av sju föreningar i landet. Klubben har idag runt 750 stycken aktiva spelare. Vår egen Trelleborg Cup drar över 160 ungdomslag varje år. Ungdomsverksamheten är kärnan i vår klubb, och den växer kontinuerligt.

 

Målsättning framåt är etablerade lag i allsvenskorna, ny arena and träningsanläggning, akademier för både flick- och pojk, ännu bättre förutsättningar för breddfotboll

 

 

 

 

Information
Föreningens namn är Trelleborgs FF (förkortat TFF). Föreningen grundades 1926. Föreningen har lag i Superettan, Elitettan, Div 3 dam samt ett trettiotal lag i åldrarna 4-19 år.

 

Hemmaarena
Trelleborgs FF verkar på Vångavallen i Trelleborg.

Vill du veta mer om Trelleborgs FF?

Om du vill veta mer om Trelleborgs FF hänvisar vi dig till www.trelleborgsff.se

 

 

 

 
Ungdomspartners