Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
TRELLEBORGS FF
UNGDOM
U19
Mellanmål och läxläsning i Boxen!
2019-02-06 10:00
Info!

 

Från och med måndag den 11 februari kommer det att finnas mellanmål igen till spelarna i U16-U19, Jag kommer att lägga en bokning i boxen mellan 14.30-16.30 till mellanmål och läxläsning, vid viktiga möten som boxen kommer att behövas användas till annat kommer en lapp att sättas upp på dörren. Vi kommer att uppdatera på bokningssidan för det gånger boxen användas till annat, så jag ber er tränare att kolla status för veckan för att eventuellt meddela spelare när det inte är mellanmål. Vi hoppas så klart att detta inte ska inträffa allt för ofta. Men vi får dela på de faciliteterna som finns på bästa sätt.

 

På måndagar ojämn vecka kommer de första spelarna att få hämta och bära upp mellanmålet till boxen. Från köket på bottenplan.

 

Respektera att boxen ska vara till för skolarbete och arbetsro..

 

Jag uppmanar att informera spelarna om vikten av att detta sköts ordentligt och att det är en förmån som klubben erbjuder, Det ska plockas undan och städas undan, varje gång spelare varit där. Sköts inte detta kommer vi att dra in denna förmån med omedelbar verkan.  Det är dags att börja ta ansvar.

Inte godkänt under 2018!!!

 

Nyckel hämtas på som vanligt på kansliet. Den hänger inne i TFF ungdoms kontor på väggen (märkt boxen). Den som hämtar nyckeln ansvarar för att den lämnas tillbaka omgående.

 

Vid frågor kontakta Kristian Haynes.

 


Nyhetsarkiv
 
Ungdomspartners