Teckningstävling - vinn en ”bakom kulisserna-dag” med herrlaget vid match
2019-05-20 09:33
Är du 10 år eller yngre? Då vill vi veta hur du ser på TFF! Rita och lämna in din egen bild av TFF. Tre priser delas ut av juryn och var och en av pristagarna vinner en ”bakom kulisserna-dag” med herrlaget vid en match, ett årskort för hela familjen och en familjepizza! Alla bidrag ställs ut på familjedagen och de vinnande bidragen publiceras i Trelleborgs Allehanda.

Fyra sätt att lämna in din teckning:
• Lämna in teckningen på kansliet på Vångavallen
• Skicka teckningen via post till Trelleborgs FF, Östervångsvägen Vångavallen,231 55 Trelleborg
• Maila teckningen till info@tff.m.se
• Kom till matchen den 26:e maj och rita eller lämna in din teckning i barntältet!

Vi behöver ha din teckning senast söndag 26:e maj klockan 18:00. Tänk på att skriva namn och kontaktuppgifter på baksidan av din teckning.

Årets familjedag 26:e maj
Söndagen den 26:e maj är det dags för årets familjedag på Vångavallen. Innan matchen mot Östers IF träffar du Sveriges bästa trollkarl, Fredrik Ahlbertz, på Vångavallen. På barnområdet hittar du också ansiktsmålning och straffskytte. Eftersom det är mors dag så bjuder vi också på fritt inträde för alla mammor*!

*Gäller för mamma i sällskap med minst ett barn.

Årsavgifter 20192019-01-15 12:23