Förlust i seriepremiären i Dam reserv Div 2
2020-08-18 14:38, F19-16 - TFF Academy
TFF - IF Lödde 5-7 (0-4)
Seriepremiären i Damer reserv Div 2 södra söndagen 16 aug spelades i strålande sol och 29 grader C.
Tyvärr är vi alldeles för passiva i inledningen av matchen och hamnar i underläge med 0-4 efter bara 20-25 min. Därefter får vi bättre kontroll på ytan mellan vårt försvar och mittfält och jämnar ut spelet. Vi skapar 3 bra målchanser innan paus som bör resultera i minst ett mål. I början av andra halvlek trycker vi på bra och reducerar till 1-4 genom Alma efter magnifikt förarbete av Saga som snurrar upp Löddes backlinje innan hon spelar snett bakåt till Alma.
När vi trycker på som mest kontrar Lödde in 1-5. Vi reducerar till 2-5 genom Amanda och återigen är det Saga som ligger bakom förarbetet. Ett försvarsmisstag från oss ger Lödde 2-6 och kort därefter gör de 2-7 på ett långskott. Men vi ger inte upp utan avslutar matchen med att göra 3 mål så att slutresultatet blir 5-7. Målskyttar: 3-7 Amanda, 4-7 Amanda och 5-7 Saga.

Det vi tar med oss mest från denna matchen är att vi trots underläge med 2-7 inte ger upp utan nästan t.o.m lyckas skapa lite nerv i matchen.