SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
TRELLEBORGS FF
UNGDOM
F17
Trelleborgs FF
5 - 7
IF Lödde
Trelleborgs FF5 - 7IF Lödde

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 16 augusti, 12:00
Plats:Vångavallen, Trelleborg B-plan
Tävling:
Matchnummer: 130365005
Samling:11:00, Vångavallen B-plan
Trupp:Alma Andersson
Amanda Larsson
Ebba Pålsson
Ellinor Lilja
Elvira Sandh
Isabella Bergman
Josefine Jönsson
Julia Larsson
Leila Fakhro
Linnéa Christensen
Lo Holmgren
Madeleine Vidarsson
Matilda Khayatnejad Shoshtari
Saga Sramek
Simon Karlsson
Tilde Persson
Förlust i seriepremiären i Dam reserv Div 2
2020-08-18 14:38
TFF - IF Lödde 5-7 (0-4)
Seriepremiären i Damer reserv Div 2 södra söndagen 16 aug spelades i strålande sol och 29 grader C. 
Tyvärr är vi alldeles för passiva i inledningen av matchen och hamnar i underläge med 0-4 efter bara 20-25 min. Därefter får vi bättre kontroll på ytan mellan vårt försvar och mittfält och jämnar ut spelet. Vi skapar 3 bra målchanser innan paus som bör resultera i minst ett mål. I början av andra halvlek trycker vi på bra och reducerar till 1-4 genom Alma efter magnifikt förarbete av Saga som snurrar upp Löddes backlinje innan hon spelar snett bakåt till Alma.
När vi trycker på som mest kontrar Lödde in 1-5. Vi reducerar till 2-5 genom Amanda och återigen är det Saga som ligger bakom förarbetet. Ett försvarsmisstag från oss ger Lödde 2-6 och kort därefter gör de 2-7 på ett långskott. Men vi ger inte upp utan avslutar matchen med att göra 3 mål så att slutresultatet blir 5-7. Målskyttar: 3-7 Amanda, 4-7 Amanda och 5-7 Saga.

Det vi tar med oss mest från denna matchen är att vi trots underläge med 2-7 inte ger upp utan nästan t.o.m lyckas skapa lite nerv i matchen. 

Marcus
 

<< Tillbaka

 
 
Ungdomspartners