Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
TRELLEBORGS FF
UNGDOM
P17 Bredd
Södra Sandby IF 2
5 - 5
Trelleborgs FF blå
Södra Sandby IF 25 - 5Trelleborgs FF blå

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 16 juni, 11:15
Plats:Södra Sandby IP gräsplan 2
Tävling:
Matchnummer: 131205057
Samling:10:15
Referat: Södra Sandby IF - Trelleborgs FF 5-5
2018-06-17 10:36
Oj, oj, oj vilket målkalas. 5-5 slutar denna matchen. En helt galen match för tränare, för publik och för spelare. Om jag tar det utifrån mitt perspektiv så var det väldigt blandade känslor. Försökte fokusera och analysera under matchens gång för att se lite vad man kan förbättra och ge för verktyg. Men det var väldigt svårt att inte levas med alla mål, insläppta mål, individuella dribblingar, misstag m.m. Lika gärna som man ville slita sig i håret och vara helt förtvivlad, lika glad och hysterisk blir man när prestationen pikas under matchens gång. 
Låt oss gå igenom denna galna match. 
Inför matchen kände jag att det var dags inte ge allt för mycket instruktioner, ett så kallat slutprov där vi får se ifall spelarna kunde lösa så många situationer själv utifrån det vi har haft som arbetssätt. 
Försvarsspelet: - Hög press med positionsförsvar.
Anfallsspelet: - Kortpassningsorienterat med korta spelavstånd. - Vara spelbara i spelyta 1 och 2 på olika sätt. 
Första halvlek: 
Präglas lite av att man kan se en tydlig idé ifrån våran sida vi försöker att spela oss ur ifrån backlinje och erövrar spelyta för spelyta genom korta pass. Mixad kvalité, där vi kan se lite bolltapp som man inte är riktig vana vid. Passningar som går lite för långt fram. Kanske inte riktigt kunde ta hand om den externa faktorn som är att planen var väldigt vattensjuk och att bollen gick väldigt snabbt i passningarna. 
När vi hittar bra lösningar där vi vågar spela passningar inåt centralt vi får in rättvända spelare i spelyta 1 och 2. Bland annat genom att sätta pass till felvänd forward till rättvänd mittfältare eller alternativ att sätta vinkel pass in centralt och gör sig rättvänd. 
Vi får en del chanser bl.a. 2 ribbor, djupledslöpningar, inlägg och något friläge. 
Samtidigt så slarvas det lite med positionsförsvaret i att hålla linjerna, flytta upp och ner i backlinjen där vi ofta inte håller linjerna. Vilket får konsekvenserna att några upphäver offsider och spelyta 2 och 3 blir större, vi håller inte laget kompakt. 
Under halvtidsvilan belyste spelarna just dessa problem som vi såg utanför på sidlinjen. 
De vill ha följande förbättring: 
- Flytta upp backlinjen högre upp och håll uppe laget för att vara mer kompakt mellan lagdelarna.
- Stå lite bredare med forwards för att störa motståndarnas spelvändningar med deras 3-backslinje. 
- Förbättra passningsspelet med bättre kvalité i mottagning och passning. Fortsätta med att följa matchplanen i anfallsspelet.
Andra halvlek: 
Lyckas kanske inte riktigt med just de vi skulle förbättra men blev ändå en kvalités höjning och vi fortsätter med att erövra bollen högt på motståndarens planhalva. Därmed kunde kontra (2 mål där), skapar fasta situationer (vilket ger 2 mål). Försvarsspelet dock på våran egen planhalva är inte tillräckligt bra, vi flyttar inte över tillräckligt, många spelare är inte riktigt vakna och fullföljer arbetssättet i försvaret. Lathet? i att man inte känner vill ta löpa de sista meterna för att förhindra motståndarnas speluppbyggnad och även förhindra målchansen. 
Detta tar vi upp under sammanfattningen och vi ville förbättra: 
- Överflyttningen och uppflyttningen i försvarsspelet, hålla linjerna i positionerna. 
- Fysiskt sätt inte tar de sista löpningar och kan inte bibehålla ens aktioner i det sista 20 minuterna, vilket gav konsekvenserna av en stor spelyta 2 för motståndarna ifall de spelar sig ur vår höga press.
Positivt: 
- Kommer till många avslut på många sätt, inlägg, djupledslöp, Fasta situationer och distansskott. 5 mål!!
- Lyckas erövra bollen flera gånger där vi har motståndarna felvända i spelyta 1 och kan erövra för att därifrån kontra direkt. 

Dessa sista punkterna tar vi med oss som slutord i denna slutmatch ifrån Sydvästra B, vi blir 6:a i serien, lägger ingen värdering i det under ser det långsiktig att vi skall utveckla spelet. Kanske ta lärdom och utveckla spelet till en Gothia Cup premiär!
Nu är det 2 veckors uppehåll och vi hörs mer då. 
Mvh Linus Dehman

Byte: 
20´ in: Johannes ut: Timothy
25´ in: TImothy ut: Albin
39´ in: Albin ut: Johannes
41´ in: Johannes ut: Albin
41´ in: Isak ut: Milton
41´in: August P ut: Malte
47´ in: Albin ut: Johannes
56´ in: Johannes ut: Timothy
58´ in: Timothy ut: Albin
61´ in: Milton ut: Dani
67´ in: Dani ut: Anton
77´ in: Anton ut: Filip

Mål: 
35´1-1 Timothy ass: Dani
41´2-2 Timothy ass: Dani 
68´4-3 Dani ass: Milton
71´4-4 Calle ass: Timothy
80´5-5 Dani ass: Anton
 

<< Tillbaka

Spelade matcher