Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
TRELLEBORGS FF
UNGDOM
P17 Bredd
Kvarnby IK
1 - 8
Trelleborgs FF blå
Kvarnby IK1 - 8Trelleborgs FF blå

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 07 april, 13:00
Plats:Bäckagårds IP plan 2
Tävling:
Matchnummer: 131205004
Samling:12:00
Referat: Kvarnby IK - Trelleborgs FF
2018-04-07 17:00
Seriepremiär. En extra pirrande känsla, kanske lite extra nervös känsla i att nivån höjs en nivå till. En nivå som vi måste komma upp till. Kravställningen är väldigt hög och vi vill höja vårt spel. Efter future Cup så kommer det säkert upp en revanschlusta. För alla spelare gäller det att hitta en balans så att man kan lyfta en extra nivå i sin utvecklingskurva. Ett sätt är att framför allt titta på vad vi har som fokus under matchen och därmed lägga en extra tanke kring det. Innan matchen snacka vi om hur vi skall förbättra våra spelvändningar och hur vi skall förhindra spelvändningar ifrån motståndarna. 
Viktiga principer vid spelvändningar att tänka på:  1. Individuellt. 
-  Backar ur för att göra sig spelbar rättvänd med ett speldjup bakåt. 
- Dra isär motståndarna genom att använda maximal spelbredd. 
- Teknisktsätt: - Pendla igenom med både arm och ben, ett längre sista steg för att få extra kraft. 
2. Kollektivt. 
- Mittfältare skall försöka vara spelbara centralt i central och inre korridor för att kunna få motståndare att ställa frågan ifall de skall markera och följa med eller ifall de endast täcker.  Därmed kunna ge möjlighet för spelbara spelare i yttre korridor. 
- Backar använder spelbredd för att kunna få motståndarna att springa längre sträckor i deras press, vid längre passningar. 
I matchen har vi ett par moment i både första och andra halvlek där man individuellt backar ur på ett bra sätt. Gör sig väl förbereda för att kunna spelvända. Många spelbara spelare i central korridor ifrån mittfält och backlinje. Kanske inte den högsta kvalitén som man skulle vilja i utförandet men intentioner som är bra. Vilket gjorde också att bollinnehav blev väldigt högt genom hela matchen. Huruvida det var vår skicklighet eller motståndarnas försvarsspel. Men ger ändå en stor eloge till spelarna som ändå fortsatte att spela och jobba enligt vår matchplan. 
Det bästa som vi skall ta med oss ifrån denna match är vårt kollektiva spel. Vi lyckas extremt bra med de indragna yttrarna, vi lyckas mycket bra med rörelserna för att vara spelbara på centralt mittfält, vi lyckades med vara spelbar med centralforward. Kanske att det ibland blev att spelavståndet blev för kort därmed blev svårt för vår tekniska förmåga att spela oss ur eftersom det är för många försvarsspelare på plats. 
Det är en av sakerna vi bör förbättra: 
- Etablera ett passningsspel så att vi kan spelvända på motståndarens planhalva. 
- Använda ytterkorridor för att skapa överläge på kanterna så att ytterbackarna kan komma på överlapp. 
- Individuellt fortsätta med att förbättra första touch och medtagning för att få ett bättre snabbare kortpassningsspel. 
Byte:  
min 40: 
- Oliver --> Muhammed
- Simon J --> Malcolm J
- Filip --> Simon S
- Elliot --> Calle
min 60: 
- Timothy --> Filip
min 70: 
- Alfred --> Elliot. 
Resultat: 8-1 till TFF.
 

<< Tillbaka

Spelade matcher