Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
TRELLEBORGS FF
UNGDOM
P17 Bredd
IFK Osby 1
2 - 1
Trelleborgs FF
IFK Osby 12 - 1Trelleborgs FF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 17 juni, 16:00
Plats:Osby IP A-plan
Tävling:
Matchnummer: 130953044
Samling:15:00
Referat: IFK Osby - Trelleborgs FF 2-1
2018-06-18 09:20
En stor, stor besvikelse, ifrån första minut till sista minut. Vi avslutar denna halva säsong på kanske sämsta möjliga sätt. Resultatmässigt 2-1 förlust, 4:a i ligan och dålig kollektiv prestation. Det 2 först nämnda bryr jag mig minst om, prestation är viktig och där känner jag att vi kunde kasta denna matchen så djupt ner i papperskorgen som möjligt. Det var svårt att hitta några ljuspunkter kollektivt, jag skall dock försöka vara positiv och hitta några som gör att vi kan ändå ta lärdom och göra bättre ifrån oss inför Gothia Cup. 
Inför matchen prata vi om att försöka komma in i spelyta 1 och 2 på olika sätt i vårat anfallsspel. Där jag överlät mycket till spelarnas spelförståelse och kring hur vi har visat under många träningar innan. Jag ville gärna se att man kunde uppfatta medhjälp ens spelförståelse kring att hitta andra lösningar för att på sådant sätt utveckla spelet ytterligare en nivå. Om jag hade vetat kring hur vi skulle uppträda när matchen börjar så skulle definitiv agerat lite annorlunda kanske varit mer energisk, kanske givit dem lite fler nycklar till att lyckas med i anfallsspelet. Lätt att vara efterklok men så rannsakar jag min prestation som tränare. 
Under första halvlek var det väldigt energilöst konkret sätt så kan man beskriva att våra aktioner på planen var av låg kvalité och låg explosivitet. Det var liksom att ingen tog tag i det riktigt både genom att visa sig spelbar och att man styrde rätt varandra i försvar och anfallsspel. Där är en sak som kan hända och då man kan känna sig paralyserad som lag, det går lite trögt. Vad är lösningen? Jo det blir att fullfölja arbetssättet, tänka på sin nästa aktion i försvar och anfall, verbal kommunikation genom att prata med varandra kring vad man skall göra enligt ramarna vi har satt, kanske visa genom icke-verbal kommunikation (klappar, pekar och har ett positivt kroppsspråk). 
I halvtidsvilan försökte vi väcka liv i liken på planen och pumpa igång. 
För min del så kände jag att de behövde hjälp så jag tänkte jag att de får hur alla spelarna skall agera i vår speluppbyggnad, ta på mig ett stort ansvar och ge dem svaren kring hur vi skall agera överallt. 
För att därmed kunna underlätta för dem och sänka ramen kring vad de skulle göra. 
Under andra halvlek får vi en uppväxling i ens aktioner iallafall kring de sista 20 minuterna. Matchbilden är ju helt klart i våran fördel, vi trycker på och har ändå 12 avslut. Kvalitén är fortfarande kanske inte den bästa i det tekniska, har en del avslut som är av låg explosivitet och kommer till avslut via längre distansskott som målvakten räddar. Tanken var att skapa många inläggssituationer där vi kommer till avslut där vi hade både ytterback och yttermittfältare stod för spelbredden för att skapa överläge med 2 vs 1. Vi har ett par situationer men där det också är sämre kvalité och inte tillräckligt bra riktning. 

Hmmm, för många frågor fick man ifrån denna match. Hade gärna fått med mig fler positiva besked än negativa såklart. Men nåväl, många var väldigt besvikna inklusive oss som tränare. Här blir det att endast rannsaka sin prestation och beteende. Trycka kanske kring hur har mina förberedelser sätt ut inför matchen. Har jag ätit bra? Sovit tillräckligt? Hur mycket bidrog jag till lag? Vilka beteende är positiva för ens lag?
Ta med er alla det, så skall vi se till att vi är väl förbereda för Gothia Cup. 

Mvh Linus Dehman


Mål: 
70´ 2-1 Gustav ass; Robin A

Byte: 
19´ in: Robin A ut: Liam
19´ in: August I ut: Gustav
19´ in: Benjamin ut: Gustaf
41´in: Liam ut: Benjamin
41´in: Gustaf ut: Anel
41´in: Gustav ut: Simon J
68´in: Benjamin ut: Metin
70´in: Simon J ut: August I
 

<< Tillbaka

Spelade matcher