Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
TRELLEBORGS FF
UNGDOM
P17 Bredd
Trelleborgs FF
7 - 2
IFK Knislinge
Trelleborgs FF7 - 2IFK Knislinge

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 10 juni, 14:00
Plats:Östervångsstadions IP A-plan
Tävling:
Matchnummer: 130953037
Samling:13:00
Referat: Trelleborgs FF - IFK Knislinge
2018-06-10 21:37
Efter en hel del analyser, sett matchen två gånger om som jag brukar göra. Mer och mer när man tittar och analyserar desto mer imponerad är jag över prestationen i denna match. På många sätt en övertygande prestation i framför allt anfallsspelet men även i återövringen är det bra. Skall förklara lite mer kring hur jag menar där men väl genomförd match och där vi tog steg i vårt arbetssätt. Utveckla djupledsspelet till en ny nivå. 
Just djupledsspelet var det vi la fokuset på idag, frågeställningen och skedet vi skulle jobba med är hur vi skulle komma till avslut. 
Verktygen spelarna fick var följande
1. vid uppspel i backlinjen finns det möjlighet i att sätta en långpassning i djupled för att därmed utnyttja våra snabba forwards och yttrar. Där när mittbacken tar fram bollen kan vi ge en passningsmöjlighet i att löpa i djupled.
2. Överbelasta yttrekorridor med överlapp exempelvis och försöka därifrån komma till inlägg på olika sätt. 
3. För att lyckas med punkt 1 kan vi använda oss utav att sätta upp till felvänd forward till rättvänd centralmittfältare i spelyta 2 sedan värdera själva ifall vi skall passa en djupledspassning. 
Under första 20 minuterna innan pausen tyckte jag att det blev ett rätt så stort bollinnehav av oss, där Knislinge satte en rätt så högbacklinje. Därmed gavs det också möjlighet i att löpa i djupled och göra mål där. På det sättet gör vi 2 mål och det är jag relativt nöjd med. 
Spelarna dock inte fullt så nöjda, de ville ljustera lite kring positionera för att hjälpa varandra i att bibehålla ett bollinnehav och sätta ett högre bolltempo. Ljustera det lite genom att centralmittfältare ibland kan droppa ner som en 3:e mittback och att en centralmittfältare skulle kunna vara spelbar i spelyta 1. Därmed locka upp deras mittfält för att kunna spela passning till felvänd forward i spelyta 2.
Kan tycka när man ser det i efter hand att det funka relativt även innan pausen men vi får ändå ett bättre passningsspel och bättre värderingar i att bibehålla en speluppbyggnad ibland för att sedan kunna sätta en passning i djupled till rättvänd spelare. 
Andra halvlek: 
I och med solen en riktigt varm dag, så omedvetet så sjunker lite kvalitén stegvis ju längre matchen går mot sitt slut. Vi kan vara nöjda med prestationen med att vi ljusterar lite i att värderar med bollinnehav. Samtidigt väldigt vassa fortfarande i djupled och kommer till avslut. (Räkna med att vi kom till ca 14 riktig heta målchanser genom hela matchen. Vilket är bra!) 
Ifall man skall försöka hitta några kryphåll eller några förbättringspunkter är väl att vi ibland slår bort passningarna i uppspelen vilket gör att motståndarna kontrar på oss i djupled och kommer rättvända mot vår backlinje. Därmed skapar 2 stycken målchanser. Där måste vi kanske hitta lite mer alternativ där vi passar diagonalt och passa ifrån deras press. T.ex. ifall en mittbackar slår en passning in till centralmittfältare som är spelbar diagonalt i förhållande till mittbacken. Därmed får vi deras forwards till att förflytta sig lite längre sträckor. 
Är inte jättenöjd i heller att vi släpper in 2 mål där en är på en fast situation. Vilket jag får ta på mig för att vi inte har tränat på det. 

Sammantaget skall vi vara nöjda med insatsen, vi gör en bra prestation och får med oss en bra målskillnad iallafall in till sista matchen mot Osby nästa helg. 

Tack för mig denna vecka och nya tag under sista veckan! :) 

Byte: 
min 41: in: Malcolm ut: Noa
min 41: in: Timothy ut: Dani
min 41: in: Ludwig ut: Joel B
min 55: in: Joel B ut: Metin
min 61: in: Dani ut: Wiggo 
min 61: in: Gustaf ut: Anel. 
min 66: in: Anel ut: Alfred
Mål:
10´Dani Alkic
16´ Simon Johansson ass: Anel
17´ Simon Johansson ass: Joel B
35´Joel Bjerhage ass: Noa
GK: Alfred Strandstierna
55´Metin Nerway ass: Wiggo
57´Joel Bjerhage
65´Liam Tillberg ass: Simon J
 

<< Tillbaka

Spelade matcher