Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
TRELLEBORGS FF
UNGDOM
P17 Bredd
Trelleborgs FF 2
1 - 5
Lb07
Trelleborgs FF 21 - 5Lb07

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 25 mars, 13:00
Plats:Vannhögsskolan
Samling:12:00, Vannhögsskolan
Aktivitetsinfo: Samling kl 12:00 på Vannhögsskolan
Referat Trelleborgs FF 2 vs LB07 2
2018-03-26 10:43
2:a matchen för dagen. Efter en urladdning under första matchen skulle det bli spännande och se hur vi skulle prestera under nästa match. Fortfarande ett starkt motstånd men vi är medvetna kring våra kvalitéer och vad vi behöver göra för att få till en till bra prestation. 
Hur ser det ut? låt oss gå tillbaka några steg. 
Innan matchen snackades det om att hur vi skall aggera i omställningarna, både i försvar och anfall. Vad som krävs för att lyckas. Ta rätt beslut i utifrån detta som vi har sagt. 

Hur gick det då?  
Ja, lite sådär. Finns väl några sekvenser i matchen där vi aggerar utifrån matchplan och där vi ger allt i till 100% i våra aktioner. Men å andra sidan så är vi väl medvetna kring att resultatet står på 1-5 till LB07 och att vi vill gärna få till bättre prestationer både kollektivt och även individuellt. 

Om vi börjar med det som är en utvecklingspotential. Kollektivt så skall vi bli säkrare i vårt arbetssätt i anfall. Bli säkrare kring hur vi skall spela oss ur ett högt försvar och där vi skall hitta funktionella lösningar som förenklar våra beslut. T.ex. Hur skall vi göra oss spelbara ifrån mittbackarna, vilka förflyttningar kan man göra för att öppna upp för sina medspelare. Motrörelser och avledande löpningar är några lösningar. Det får vi alla ta på oss att bli tydligare kring detta, Få in det mer på träningarna och ge spelarna tydligare lösningar på planen för att underlätta ens beslutfattande. 

Individuellt som kan man se att man ibland är väldigt bekväm i hur man kan förbereda sig innan mottagning. Exempelvis när målvakten har bollen så kan man som back dra i sär och göra sig spelbar rättvänd och ge målvakten ett alternativ innan man lägger upp bollen. Ett annat exempel är när en yttermittfältaren har bollen i ytterkorridor på kanten så kan man backar ur och gör sig spelbar som centralmittfältare. Ibland så är man lite för sen i tanken vilket ger motståndaren en fördel då och man blir i tidsnöd. 

Några saker som jag tycker vi lyckas med kollektiv är. Försvarsspelet sitter när vi skall förhindra speluppbyggnaden i vår sista 1/3-del där vi flyttar över och jobbar tillsammans på ett bra sätt. Håller lagdelarna tighta och följer linjerna. Utifrån instruktioner så fullföljes det. 

Individuellet så arbetar spelarna bra utifrån ens målsättningar och man kan se tydliga sekvenser kring det som vi har pratat om individuellt och visar bilder. Att det inte bara gått in i genom örat och ut igenom andra. Utan man har tagit till sig och försökt arbeta med visa färdigheter och utveckla dessa under matchens gång. 

Så sammanfattningsvis bör vi utveckla följande saker:
- Arbetssättet i anfall, jobba med olika linjer och vinklar för att kunna förflytta motståndarna. 
- Bli bättre på att uppfatta och värdera kring hur vi skall göra innan mottagning. Hur skall vi göra oss spelbara för att kunna bibehålla bollen och "vila med bollen". 

Mvh Linus Dehman
 

<< Tillbaka

Spelade matcher