TRELLEBORGS FF
UNGDOM
P15
Välkommen till TFFs P15
Trelleborgs FFs P15 hösten 2017
Är du intresserad av att provträna hos oss?

Klicka här --> Provträning », eller "Provträning" uppe i menyn.
Söderslätts Elitfotbollsgymnasium 2018
2017-10-18 20:20
Björk skriver ut blanketter o ni får dem när vi börjar träna igen.

Ni kan också ladda upp den här och skriva ut själva.  FGANSÖKAN 2018 .doc »

·      Prova-på-dag! Måndagen den 6 november

Anmälan till P-A Ingvarsson på ping@skola.trelleborg.se eller 0734422795

Medtag personlig utrustning för inomhussspel och delta på lektion. Därefter information och möjlighet att ställa frågor i Aulan

08.00-09.30 träning A-och B-hall i Söderslättshallen OBS! Söderslättshallen d.v.s. inte på skolan

10.15-11.30 information om NIU, program, uttagning osv Aulan (våning 3 i A-byggnaden), Söderslättsgymnasiet

·      Informationsmöte! Måndagen den 6 november

18.00 Aulan (våning 3 i A-byggnaden) för vårdnadshavare, tränare, ledare  och spelare. Information om NIU, program, uttagning osv. Anmälan till P-A Ingvarsson på ping@skola.trelleborg.se eller 0734422795

OBS! Här ges samma information som på förmiddagens Prova-på-dag.

·      Sista ansökningsdatum! 
torsdag den 30 november

Ansökan sker till Söderslättsgymnasiet (se särskild blankett på hemsidan). Blanketten: FGANSÖKAN 2018 .doc »

·      Uttagningar 8 december
 och 12 januari 2018 


Fredagen den 8 december Uttagning 1, Nils Holgerssonhallen i Skurup 12.00-15.00


Fredagen den 12 januari 2018 Uttagning 2, Nils Holgerssonhallen i Skurup 12.00-15.00

OBS! Uttagning sker vid två tillfällen den 8 december och 12 januari. Ingen kallelse sker till dessa bägge uttagningar, men för att få delta på dessa uttagningar så krävs att eleven skickat in ansökan före den 30 november.

Om Du vill provträna med fotbollsgymnasiet vid annat tillfälle än den 6 november så ring ansvarig instruktör och boka. Detta är en bra möjlighet att få reda på vad det innebär att gå på ett Elitfotbollsgymnasie.

P-A Ingvarsson, ansvarig instruktör

Söderslätts Elitfotbollsgymnasium, Trelleborg

ping@skola.trelleborg.se

0734- 422795 / 0709- 410390

Gothia Cup 2017
2017-07-22 18:21
Vinst över Kalmar FF med 2-1 på Bravida Arena i åttondelsfinalen.
Då var vår resa över. (för denna gången). Det har varit en grym resa hela vägen genom, en resa som slutade aningen i besvikelse, men över våra förväntningar. Besvikelsen är att vi hade möjligheten att ta oss till semifinal och kanske ännu längre, att vi var sååå nära. Men vem kunde tro att vi skulle komma så långt? Så jävla grymma vi var här uppe. Att vända ett 1-0-underläge mot Kalmar FF och slå ut dem i åttondelsfinalen måste ändå räknas som cupens höjdpunkt. Att "bara" spela 1-1 mot IFK Göteborg för att sedan åka ut på straffar när man äger matchen är nog cupens besvikelse. Men vi ska ändå vara stolta över prestationen under resans gång, vi gjorde det bra.. vi imponerade på många människor både i klubben och runt om, så som familj och vänner.. andra tränare och andra klubbar. Folk runt om har följt vår resa på nätet. Det är mäktigt.

På 5 matcher så har vi vunnit 3 av dem, spelat en oavgjord (full tid) och förlorat en. Bra facit. 

Vi blev dessutom inbjudna till hotell Scandic Rubinen på Avenyn där killarna fick träffa representanter från Nike, från USA, där killarna fick vara med och bestämma hur framtidens skor ska se ut. De fick se skor som inte ens är ute på marknaden än. Vilken upplevelse... 

Denna veckan har visat att vi är ett elit-lag och det är här i toppen vi ska vara. Nu ska vi bara ta vara på denna chansen och vårda den väl. 

Mer bilder finns under Bildgalleri i Menyn.

Vi vill tacka dem föräldrar som ställde upp för oss under cupen, som fixade tår, fötter och andra skavanker.. vi vill tacka dem föräldrar som kom med vätskeersättningspiller, dem som köpte hinkar, dem som gjorde det lilla extra, som såg till att vi inte saknade något. 

Vi vill tacka till det enorma publikstöd vi hade på läktaren. Vill tacka dem fina lovord och hälsningar vi fick via sms och mail. Vill tacka killarna som gjorde ett fantastiskt jobb och gav ALLT här uppe. Vill tacka de två spelarna från U16 som ställde upp och genom sina kvaliteer och ledarskap lyfte upp våra spelare. 

Vi vill även tacka fotograferna som såg till att alla dessa minnen finns på bild så att vi kan kolla tillbaka på detta och minnas... och njuta. 

MVH Robert och Björk
Skåne A hösten 2017
2017-06-15 22:47
Bild från seriens sista match. Seger med 3-2 mot MFF.
Så.. vi gjorde det! Vi tog oss till Skåne A igen. 

Tänk er att det är ca 2 år sen nu jag tog över den här truppen, en trupp som var på väg att upplösas. Vilken resa det har varit. Den utvecklingskurva ni har visat är fantastisk, och fortsätter den så, så kan ni bli hur bra som helst. 

Jag vill bara säga att jag är sjukt stolt över er och att jag är oerhört glad att ha varit med på denna resan.

Nu blickar vi framåt. Nästa grej att se fram emot är Gothia Elit i Göteborg.. sen spelar vi Skåne A till hösten. 

Vi är grymma tillsammans. Njut av ledigheten!

/Robert 
Avslutning med Bumper Ball idag.. i regnet. :)
2016-07-01
Länkar: Då får jag passa på att tacka alla för idag. Vill tacka Melvins föräldrar som stod o grillade idag, vill tacka Emils föräldrar som erbjöd sig att hjälpa till och dessutom kom med grillkol, vill tacka familjen Slunga som tog med sig efterrätt.. sen vill jag speciellt tacka alla hungriga och törstiga spelare som inte lämnade nåt efter sig, inte ens en droppe läsk till en törstig tränare ;) 

Bilderna finns nu under "Bildgalleri" i menyn.