TRELLEBORGS FF
UNGDOM
P15
Välkommen till TFFs P15
Trelleborgs FFs P15 våren 2017
- För träningstider så var vänlig och kolla Kalender i menyn.

- Kontaktuppgifter finns i menyn under Kontakt.

Meny:n är den lilla rutan med de tre strecken uppe i det högra hörnet för er som använder mobilversionen!!!!
Lott- och programförsäljning på lördag.
2017-07-26 12:54
De 8 är:

Emanuel
Carle
Leo
Svante
Mattias
Joel VP
Alex P
Albin Ö
Gothia Cup..
2017-07-25 14:04
Mitt i kaoset så kom det bort en del saker, nån kan ha packat ner fel kläder, handdukar osv.. 

Just nu efterlyser vi ett par blå shorts som tillhör Joel Celik. Nån som råkade packa ner ett par extra blå shorts så hör av er till MIG, Robert, även om ni beslutar att lämna dem själv. Jag måste checka av. 

Uppdatering: Även Leo saknar 2 par shorts och ett par svarta värmeshorts Nike.

Om det är nån mer som saknar nåt, eller har nåt som inte tillhör er, så hör av er så att rätt grejer hamnar i rätt garderob.

MVH Robert
GAIS Open November.
2017-07-25 10:57
Då har vi anmält oss till ännu en cup efter serien, en cup med många bra matcher som killarna behöver, och visat att de klarar av den nivån. 

Innan slutet på Augusti så måste vi veta vilka som inte kan delta. 

Vi åker upp med 17 spelare. 

Min fråga är följande: Vi kan sova på skola, då blir kostnaden ca 2000 kr per spelare, eller på hotell och då är kostnaden ca 3.500 kr per spelare. Då bor vi 400 meter från Avenyn, frukostbuffé på hotellet samt 11 måltider på skolan. Tänk på det, så får vi dra till ett möte i mitten på nästa månad för att kolla intresset. 
Gothia Cup 2017
2017-07-22 18:21
Vinst över Kalmar FF med 2-1 på Bravida Arena i åttondelsfinalen.
Då var vår resa över. (för denna gången). Det har varit en grym resa hela vägen genom, en resa som slutade aningen i besvikelse, men över våra förväntningar. Besvikelsen är att vi hade möjligheten att ta oss till semifinal och kanske ännu längre, att vi var sååå nära. Men vem kunde tro att vi skulle komma så långt? Så jävla grymma vi var här uppe. Att vända ett 1-0-underläge mot Kalmar FF och slå ut dem i åttondelsfinalen måste ändå räknas som cupens höjdpunkt. Att "bara" spela 1-1 mot IFK Göteborg för att sedan åka ut på straffar när man äger matchen är nog cupens besvikelse. Men vi ska ändå vara stolta över prestationen under resans gång, vi gjorde det bra.. vi imponerade på många människor både i klubben och runt om, så som familj och vänner.. andra tränare och andra klubbar. Folk runt om har följt vår resa på nätet. Det är mäktigt.

På 5 matcher så har vi vunnit 3 av dem, spelat en oavgjord (full tid) och förlorat en. Bra facit. 

Vi blev dessutom inbjudna till hotell Scandic Rubinen på Avenyn där killarna fick träffa representanter från Nike, från USA, där killarna fick vara med och bestämma hur framtidens skor ska se ut. De fick se skor som inte ens är ute på marknaden än. Vilken upplevelse... 

Denna veckan har visat att vi är ett elit-lag och det är här i toppen vi ska vara. Nu ska vi bara ta vara på denna chansen och vårda den väl. 

Mer bilder finns under Bildgalleri i Menyn.

Vi vill tacka dem föräldrar som ställde upp för oss under cupen, som fixade tår, fötter och andra skavanker.. vi vill tacka dem föräldrar som kom med vätskeersättningspiller, dem som köpte hinkar, dem som gjorde det lilla extra, som såg till att vi inte saknade något. 

Vi vill tacka till det enorma publikstöd vi hade på läktaren. Vill tacka dem fina lovord och hälsningar vi fick via sms och mail. Vill tacka killarna som gjorde ett fantastiskt jobb och gav ALLT här uppe. Vill tacka de två spelarna från U16 som ställde upp och genom sina kvaliteer och ledarskap lyfte upp våra spelare. 

Vi vill även tacka fotograferna som såg till att alla dessa minnen finns på bild så att vi kan kolla tillbaka på detta och minnas... och njuta. 

MVH Robert och Björk
Skåne A hösten 2017
2017-06-15 22:47
Bild från seriens sista match. Seger med 3-2 mot MFF.
Så.. vi gjorde det! Vi tog oss till Skåne A igen. 

Tänk er att det är ca 2 år sen nu jag tog över den här truppen, en trupp som var på väg att upplösas. Vilken resa det har varit. Den utvecklingskurva ni har visat är fantastisk, och fortsätter den så, så kan ni bli hur bra som helst. 

Jag vill bara säga att jag är sjukt stolt över er och att jag är oerhört glad att ha varit med på denna resan.

Nu blickar vi framåt. Nästa grej att se fram emot är Gothia Elit i Göteborg.. sen spelar vi Skåne A till hösten. 

Vi är grymma tillsammans. Njut av ledigheten!

/Robert 
Avslutning med Bumper Ball idag.. i regnet. :)
2016-07-01
Länkar: Då får jag passa på att tacka alla för idag. Vill tacka Melvins föräldrar som stod o grillade idag, vill tacka Emils föräldrar som erbjöd sig att hjälpa till och dessutom kom med grillkol, vill tacka familjen Slunga som tog med sig efterrätt.. sen vill jag speciellt tacka alla hungriga och törstiga spelare som inte lämnade nåt efter sig, inte ens en droppe läsk till en törstig tränare ;) 

Bilderna finns nu under "Bildgalleri" i menyn.