Tränings- och medlemsavgifter 2018
Medlemsavgift 2018:

Medlemsavgiften 2018 är 200 kr för alla ungdomsspelare.

Träningsavgift 2018:

Träningsavgiften för PF5-6 är 250 kr: Boll ingår (totalt 450 kr inkl. medlemsavgiften)

Om man istället väljer ett matchställ (tröja, shorts, strumpor) är träningsavgiften 550 kr. (totalt 750 kr inkl. medlemsavgiften)

Träningsavgiften för PF7-8 är 650 kr: (totalt 850 kr inkl. medlemsavgiften)

I avgiften ingår matchställ

Träningsavgiften för PF9-11 är 950 kr: (totalt 1150 kr inkl. medlemsavgiften)

I avgiften ingår matchställ

Träningsavgiften för PF12 är 1500 kr: (totalt 1700 kr inkl. medlemsavgiften)

I avgiften ingår matchställ

Fysträning med utbildad fystränare under året, återkommer med tider.

Tillgång till sjukgymnast 2 ggr i månaden vid behov, enligt separat schema, kontakt tas via respektive tränare.

Kostföreläsning vid 1 tillfälle under året.

Målvaktsträning 1 gång per vecka för målvakterna, start i mitten från februari, vi återkommer med mer information.

Träningsavgiften för PF13-14 är 1500 kr: (totalt 1700 kr inkl. medlemsavgiften)

I avgiften ingår träningsställ med shorts, t-shirt o strumpor samt huvudtränare

Fysträning med utbildad fystränare under året, återkommer med tider.

Kostföreläsning vid 1 tillfälle under året.

Träningsavgiften för PF15-16 är 1900 kr: (totalt 2100 kr inkl. medlemsavgiften)

Fysträning med utbildad fystränare under året. Återkommer med tider.

Tillgång till sjukgymnast 4 ggr i månaden vid behov, enligt separat schema, kontakt tas via respektive tränare.

Kostföreläsning vid 1 tillfälle under året.

Träningsavgiften för U17 är 2000 kr: (totalt 2200 kr inkl. medlemsavgiften)  I avgiften ingår träningsställ med shorts, t-shirt o strumpor samt huvudtränare,

Fysträning med utbildad fystränare under året. Återkommer med tider.

Kostföreläsning vid 1 tillfälle under året.

Träningsavgiften för U19 är 2100 kr: (totalt 2300 kr inkl. medlemsavgiften)  I avgiften ingår fullt träningsställ som tillhandahålls av TFF samt huvudtränare,

Fysträning med utbildad fystränare under året. Återkommer med tider.

Kostföreläsning vid 1 tillfälle under året.

OBS! Tänk på att full träningsavgift tas ut fram till och med augusti, därefter ber vi att ni kontaktar kansliet.

Betalning:

OBS! Viktigt när ni betalar via faktura eller direkt till BG 692-3783 att ni uppger namn och personnummer (barnets) samt om ni har ett fakturanummer.

Det går alldeles utmärkt att dela upp betalning t.o.m. den 31 mars enligt eget önskemål, viktigt vid varje inbetalningstillfälle skriva namn och personnummer (barnets) samt om ni har ett faktura nr.

Vid eventuella frågor kring medlems- och träningsavgift är ni varmt välkomna att kontakta oss på: tffungdom@tff.m.se