Registrera coca cola koder - chans att vinna fina priser och samtidigt stötta oss som klubb!
2018-06-20 12:26

Lystring, lystring! Djurgården, Hammarby, AIK och Malmö FF leder just nu den tävling som Coca-Cola har under sommaren. Det måste vi ändra på! Samtidigt kan du vinna finfina priser och supporta oss som klubb.

Varje registrerad kod på Trelleborgs FF från Coca-Cola, Coca-Cola zero SUGAR och Coca-Cola light (500 ml, 1L, 1,75L, 2L PET) är värd 1 SEK. Summan av alla registrerade koder tillfaller oss som klubb.

Varje månad har fem personer chansen att vinna två biljetter var till Sveriges EM-kval. En vinnare får utöver två biljetter också en signerad landslagströja.

Den klubb som samlar ihop mest pengar under hela tävlingsperioden får dessutom under hösten besök av Roland Nilsson, Förbundskapten för U21, som håller i en träning.

Vi slänger också in en extra bonus – en signerad matchboll från Trelleborgs FF till dig som registrerat flest koder på Trelleborgs FF den 30 september 2018.

Gå in på https://fotboll.cocacola.se/ och läs mer.