SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
TRELLEBORGS FF
UNGDOM
F2010

Allahelgonscup Eslöv - Trelleborgs FF
 
  INFORMATION

Matchstart:lör 04 november, 09:00
Plats:Berga gräshall Eslöv
Samling:08:30, Gräshallen Eslöv - Ringsjövägen 2B
Karta:Klicka här >>
Aktivitetsinfo: Hej!
Efter en lång och härlig utomhussäsong är det dags för en inomhuscup på konstgräs i Eslöv 4 november. Sammanlagt 12 lag med tjejer födda 09/10 är anmälda till cupen. Vi har anmält tre lag och kallar alla tjejer födda 2009 och 2010 som tränat regelbundet.. Antalet platser är begränsat till 27 - Först till kvarn!

Vi samlas på morgonen 08.30 för några matcher på förmiddagen mot några (för oss) nya lag. Varje lag spelar 5 matcher, men matcherna är kortare än vanligt (1*13 min). Sista matchen är klar ca kl 13.00.

Kom ombytt i matchställ, medtag vattenflaska, frukt och matsäck för att ladda batterierna mellan matcherna. Det är 16-20 grader varmt i hallen.

Enligt Google maps tar det 50 minuter att köra till Eslöv från Trelleborg centrum. Prata gärna med andra föräldrar/ledare på träningen eller på Facebook om samåkning.

Ser fram emot en trevlig fotbollsförmiddag!

ps. Ingen träning dagen efter sön 5/10

<< Tillbaka